Babygroep

DEF Babygroep

Voor het eerst ouder worden is heel bijzonder en spannend. In de eerste weken komt er ontzettend veel op je af. Speciaal voor ouders van een eerste kindje tussen de 2 en 20 weken is er de babygroep. Deelname is gratis!

Na de geboorte van je baby is het wennen aan de nieuwe situatie. In de eerste periode kun je thuis rekenen op de hulp van kraamzorg. Zij helpt je bij de verzorging van je baby, maar ook bij vragen over bijvoorbeeld borstvoeding of kwaaltjes bij jou of je baby. Na de kraamperiode is het consultatiebureau er voor al deze vragen.

Periode na kraamzorg
Na de periode van kraamzorg heb je vaak nog vragen of onzekerheden over het ouderschap. Voor iedereen die wat extra ondersteuning wil, is er de Babygroep. Onder begeleiding van een jeugdverpleegkundige komen ouders bij elkaar.

Samen bespreken we thema’s zoals bijvoorbeeld huilen, dag/nachtritme, hechting en babytaal. Ook kun je verwachtingen en ervaringen uitwisselen met andere ouders.

Aanmelden
Ben je voor het eerst ouder van een baby tussen de 2 en 20 weken en woon je in Haarlemmermeer? Meld je dan aan. De Babygroep wordt gegeven in Nieuw Vennep. Samen met je baby kom je vier keer naar de wekelijkse babygroep van 1,5 á 2 uur. Deelnemen aan de Babygroep is gratis.

Data 2017 

Woensdag 13, 20, 27 september en 4 oktober 2017  14.00 - 15.30

Consultatiebureau Nieuw Vennep Vivaldisingel 309-311

Je kunt je hier online aanmelden of een e-mail sturen naar cursus@vrk.nl. Op deze cursus zijn de volgende voorwaarden van toepassing.

 

Meer informatie
Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met de Frontoffice JGZ tel. 023-7891777 bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30-12.30 en van 13.00-17.00 uur.