1 Sep 2016

Klanttevredenheidsonderzoek onder basisscholen en ouders met kinderen op de basisschool

GGD Kennemerland, sector Jeugdgezondheidszorg (JGZ) wil ouders graag goed van dienst zijn. De mening van ouders is hierbij erg belangrijk. Om de ervaringen van ouders met de Jeugdgezondheidszorg op het basisonderwijs te vernemen, voeren wij in deze periode een klanttevredenheidsonderzoek uit. 

Onderzoek deelnemende ouders
Een aantal ouders is willekeurig geselecteerd uit het adressenbestand van JGZ. De antwoorden op de vragenlijst worden strikt vertrouwelijk verwerkt. Onderzoekers brengen de resultaten op groepsniveau in kaart en geven bijvoorbeeld aan over welke onderwerpen ouders contact met de JGZ willen hebben. Na afloop van dit onderzoek ontvangen deelnemende ouders per e-mail de resultaten. 

Onderzoek onder basisscholen
Jeugdgezondheidsonderzoek voert tegelijkertijd met de klanttevredenheidsonderzoek onder ouders, ook een onderzoek onder basisscholen uit. De resultaten van beide onderzoeken worden gebruikt om ons aanbod richting ouders, kinderen en scholen te optimaliseren.

Meer weten?
Indien u vragen heeft over het onderzoek, kunt u contact opnemen met de frontoffice van de JGZ (023-7891777). U kunt ook een e-mail sturen naar frontofficejgz@vrk.nl