24 Sep 2017

Kom naar de Beleefdag Beter in het Groen op 1 oktober

Op blote voeten de Kennemerduinen in!

Op zondag 1 oktober van 10-17 uur is er een Beleefdag in en rond het Bezoekerscentrum van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Op deze dag kan iedereen kennismaken met activiteiten die op de website Beter in het Groen worden aangeboden. GGD Kennemerland organiseert de Beleefdag voor de regio Kennemerland.

Doe mee aan een workshop in de natuur
Tijdens de Beleefdag is er voor iedereen, van jong tot oud, van alles te beleven. Wil jij met je blote voeten de duinen in? Geef je dan op voor de Blote voeten wandeling. Wil je zelf een keer de kracht van wandelcoaching in de natuur ervaren? Hoeveel Rots of hoeveel Water ben jij? Ontdek dit zelf en schrijf je in. Ga naar de website van Beter in het Groen en meld je aan via http://www.beterinhetgroen.nl/beleefdag/.

Beter in het Groen
Met de campagne Beter in het Groen willen Staatsbosbeheer, GGD-en, Goois Natuur Reservaat , MediQuest en de Friesland Zorgverzekeraar meer bekendheid geven aan wat natuur en/groen kan betekenen voor je gezondheid.

Beter in het Groen zoeker
Wil je zelf zoeken naar groene activiteiten in jouw buurt? Ga dan naar de website Beter in het Groen, vul je postcode in en zie wat er allemaal bij jou in de buurt te doen is!
Workshop Gezond Natuur Wandelen Op De Beleefdag Op 1 Oktober In Het NPZK