11 Sep 2017

Oktober is weer ‘Stoptober’

Met z’n allen 28 dagen stoppen met roken? Dat kan met Stoptober!   

De vierde editie van Stoptober komt eraan. Stoptober geeft iedereen die wil stoppen met roken alle steun om 28 dagen niet te roken.  In de afgelopen jaren zijn al meer dan 150.000 stoppers jou voorgegaan en hebben met elkaar bewezen dat Stoptober werkt. Het lukt 70% van de deelnemers om 28 dagen niet te roken! Ga jij de uitdaging aan? 

Stoppen met roken doe je niet alleen
Voor deelnemers aan Stoptober is er een gratis Stoptober-app. In deze app  ontvang je dagelijkse tips en lees je wat je kunt verwachten in die 28 dagen. Via social media (FacebookTwitterInstagram) blijf je op de hoogte en sta je in contact met anderen die hetzelfde doormaken als jij en kun je ervaringen uitwisselen. Ook kunnen deelnemers een gratis Stoptober Magazine ophalen; een blad vol inspiratie en steun tijdens Stoptober! Je leest er alles over op www.stoptober.nl

Meedoen aan Stoptober
Schrijf je  in voor Stoptober via de website www.stoptober.nl  en maak gebruik van alle steun die Stoptober je te bieden heeft. Zo kun je de Stoptober-app vanaf 28 september downloaden (met bewijs van inschrijving). De 28 dagen niet roken-uitdaging  start vervolgens op 1 oktober.  

Stoptober voor bedrijven
Naast ondersteuning voor individuele deelnemers, heeft Stoptober een speciaal aanbod voor bedrijven en organisaties die stoppen met roken bij hun medewerkers onder de aandacht willen brengen. Bedrijven kunnen via https://bedrijven.stoptober.nl promotiematerialen bestellen en trainingen aanvragen.                                                                                                                                 

Initiatiefnemers
Stoptober is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), KWF Kankerbestrijding, de Hartstichting, het Longfonds, de Alliantie Nederland Rookvrij, het Trimbos-instituut en GGD GHOR Nederland.

Banner Stoptober Stop 28 Dagen Met Roken