Jongeren en seks

Jongeren, anticonceptie en seks

Natuurlijk wil je veilig vrijen. Maar wat doe je als er toch iets mis is gegaan?
Waar kun je je gratis en anoniem op een seksueel overdraagbare aandoening (SOA) en hiv laten testen? Waar kun je laagdrempelig een recept voor de anticonceptiepil krijgen? Met wie deel je je zorgen en vragen over onderwerpen als ongewenste zwangerschap, seksueel geweld, pijn bij het vrijen, erectiestoornissen, enz.?

Spreekuren
GGD Kennemerland heeft spreekuren voor jongeren t/m 24 jaar. Je kunt hier op soa en hiv getest worden, een recept voor de anticonceptiepil krijgen, of vragen die je hebt op het gebied van SOA en seksualiteit bespreken. Zowel de SOA-hiv test, het recept voor de anticonceptiepil als de informatieve gesprekken zijn gratis. Je hebt geen verwijsbrief van je huisarts of een verzekeringspasje nodig.

Zo verloopt een SOA-hiv test

Afspraak maken
GGD Kennemerland verzorgt op alle werkdagen een SOA-spreekuur. Op dinsdag en woensdag kunt u terecht op de SOA-poli in Hoofddorp. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn er soa-spreekuren in Haarlem en op maandag is er een SOA-spreekuur in Heemskerk.

Voor alle spreekuren moet een afspraak gemaakt worden. Dit kan online via deze website en tijdens ons telefonisch spreekuur. Elke werkdag tussen 9:00 en 12:00 uur kunt u bellen op 023-789 16 10.

Knop -afspraak -verzoek

Meer over SOA-spreekuren en het maken van een afspraak

SOA-poli GGD Haarlem 
Zijlweg 200
2015 CK Haarlem

routebeschrijving

SOA-poli GGD Heemskerk
Duitslandlaan 3
1966 XA Heemskerk

routebeschrijving

SOA-poli GGD Hoofddorp
(náást het Spaarneziekenhuis)
Spaarnepoort 5
2134 TM Hoofddorp
routebeschrijving