Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

 

  Stage bij de Veiligheidsregio Kennemerland De Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) laat studenten graag kennismaken met het veelzijdige werk van deze regionale organisatie. Dit kan door een praktische stage bij één of meer van onze organisatieonderdelen. De VRK heeft echter afspraken gemaakt met een aantal opleidingsinstituten, voornamelijk in de regio, waarbij de stageplaatsen in principe al vast staan. Hierdoor is het niet mogelijk om open stage aanvragen in behandeling te nemen. Deze worden dan ook met een standaardantwoord via de mail afgewezen.

Externe inhuur Externe inhuur verloopt via www.vrkhuurtin.nl. Dit is een virtuele marktplaats voor inhuur van tijdelijke arbeidskrachten en het uitzetten van opdrachten voor resultaatgerichte adviesdiensten voor Veiligheidsregio Kennemerland en de onderdelen GGD Kennemerland en Brandweer Kennemerland.

Leveranciers en ZZP’ers die zijn geregistreerd op de marktplaats ontvangen alle aanvragen binnen de door hen opgegeven vakgebieden en kunnen hierop een aanbieding plaatsen. Bent u als leverancier of ZZP’er nog niet ingeschreven, registreer u dan op www.VRKhuurtin.nl.